Kına Gecesi Kamera ve Fotoğraf Çekimi – Ankara

profesyonellerin-tercihi-_baskentvideokamera(yeni)

Başkent Kamera Çekimi 2006 yılın kurulmuştur.  Başkent Ekibimiz profesyonel kadrosu ile 13 yıldır hizmetler sunmaktadır.

Başkent Kamera Çekimi deneyimli ekibi ile beklentilerinizi analiz eder. Projelerinize özel en doğru çözümü üretmeniz için danışmanlık hizmeti verir. Profesyonel proje yönetimi metodolojisi ile projelerinizi başarı ile teslim eder.Başkent Kamera Çekimi; Firmanız için uzun soluklu fayda sağlayacak, alışılmış iş yapma şekillerinin dışında, empati olgusunu ön planda tutarak, hızlı, başarısı kanıtlanmış ve işinize değer katan çözümler üretir.

Başkent Kamera Çekimi bünyesinde yönetmen, yapımcı, senarist (metin yazarı), ışıkçı, Jimmy jib, multikopter operatörü ve irtibatta olduğu çözüm ortakları ile prodüksiyon alanında tüm çözümleri müşterilerine sunuyor.

Yenilikçilik ilkesinden ödün vermeden yürüdüğü yolda günümüz teknolojilerini yakından takip eder ve teknoloji ile birlikte gelen yenilikler ile hiç zaman kaybetmeden tanışır. Ürettiği hizmetlerde öncelik müşterilerinin maksimum memnuniyeti olduğu için her zaman en kaliteli hizmeti yani kaliteyi üretmenin peşindedir.

İLETİŞİM : 0312 911 25 45

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two + 5 =