Alyans Modelleri 2018 – Nasıl Alyans Almalıyım?

[ad_1]

Evlilik hazırlıkları sürecinde çiftlerin karar vermesi gereken pek çok konudan bir tanesi de alyans seçimi. Bir ömür boyu birlikte geçecek bir yaşamın simgesi olan alyanslar dolayısıyla bir ömür parmaktan çıkarılmayan aksesuarlardır da. Bu yüzden ömür boyu takacağınız yüzüğünüzü seçerken her zamankinden biraz daha titiz davranmalı ve doğru alyansı bulduğunuzdan emin olmalısınız. Her şeyin modası ve trend zamanları olduğu gibi alyansların da bir modası var ve yıldan yıla farklılıklar gösteriyor. Alyans modelleri 2018 yılında da birbirinden şık ve göz alıcı çeşitleriyle karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra alyans seçiminde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir, alyans seçimi nasıl olmalıdır, parmağa göre alyans seçimi nasıl yapılır ve alyans ile ilgili merak ettiğiniz daha pek çok sorunun cevabını sizler için derledik.  Keyifli okumalar ve bir ömür boyu mutluluklar!

Klasikten Asla Vazgeçemeyenlere!

Alyans Modelleri 2018 Klasik

Alyans modelleri modası her ne kadar yıldan yıla değişse de modası geçmeyen belki de tek alyans modeli klasik alyanslar. Üstelik klasik alyans modelleri hayli fazla ürün çeşitliliği sunuyor. Bunlar arasından söz yüzüğünüz olarak ince klasik modelleri evlilik alyansınız olarak ise orta kalınlıkta ya da daha kalın modelleri tercih edebilirsiniz.

“Ufak Bir Esprisi Olsun” Diyenlere!

Alyans Modelleri 2018 Farklı ModellerEğer klasik alyansları beğeniyor ancak ufak bir esprisi olsun istiyorsanız bu tercihinizde de hayli fazla modelle karşılaşacaksınız. Böyle bir arzunuz varsa klasik alyanslar üzerinde küçük bir pırlanta, taş ya da çizgiler olan klasik alyans modellerini tercih edebilirsiniz.

Baş Harflerini Parmağında Taşımak İsteyenlere!

Alyans Modelleri 2018 İsimliBiraz daha farklı alyans modelleri ilgilinizi çekiyorsa alyans modelleri 2018 kreasyonunda yer alan harfli modellere yönelebilirsiniz. Sevdiğinizin baş harfini parmağınızda taşımak hiç de fena bir fikir değil, öyle değil mi?

Keskin Hat Sevenlere!

Alyans Modelleri 2018 DüzBildiğiniz üzere alyanslar genellikle bombeli yüzüklerden oluşur. Ancak alyans modelleri 2018 çeşitlerini incelediğimizde bu yıl keskin hatlı yüzükleri parmaklarda daha sık göreceğiz. Bu yüzükler, klasikten uzak duran ama çok da abartıya kaçmayan çiftlerin tercihi olabilir.

İhtişamdan Uzak Duramayanlara!

Alyans Modelleri 2018 TaşlıEğer taşıdığınız alyansta bile ihtişam ve gösteriş olsun istiyorsanız taşlı alyans modelleri tam size göre! İster bir sıra, ister iki sıra, isterseniz de komple taşlar ile süslenmiş alyans modelleri 2018’de de gözde olmaya devam edecek.

Renk Konusunda Kararsız Kalanlara!

Alyans Modelleri 2018 Renk SeçenekleriYıllardır alyansları sarı olarak görmeye alışkın olsak da alyans modelleri 2018 kreasyonunu incelediğimizde bunun biraz değiştiğini söyleyebiliriz. 2018 yılında özellikle beyaz altına olan merakın artacağını ve rose rengi alyansları daha sık göreceğimizin ipucunu verelim. Ayrıca dilerseniz birkaç rengin bir arada olduğu modelleri de tercih edebilirsiniz.

Özel Tasarım İsteyenlere!

Alyans Modelleri 2018 Özel TasarımAlyans, aksesuarların en özelidir. Dolayısıyla bu özel aksesuarı özel tasarım seçmek gayet doğal. Özel tasarım alyans modelleri arasında eğik hatlara sahip olanlar, birkaç farklı altın rengi kullanılarak tasarlananlar, oyma sanatıyla işlenenler ve daha pek çok alternatif bulunuyor.

Altın Yerine Seramik Tercih Edenlere!

Alyans Modelleri 2018 SeramikAlyans modelleri 2018 seçenekleri arasında sıradışı alyansları sık sık göreceğiz. Bunlardan biri de seramik alyans yüzükler. Siyah ve beyaz renk seramiklerin üzerine işlenmiş altınlar hayli şık ve farklı görünüyor. Öyle değil mi?

Mat Altın Tutkunlarına!

Alyans Modelleri 2018 Mat AltınYine 2018 yılında parlak altının yanı sıra mat alyans yüzükleri daha çok göreceğiz. Özellikle erkeklerin ilk tercihi bu yıl çoğunlukla mat alyanslar olacak. Mat alyans modellerininde de fazlasıyla ürün çeşitliliği bulunuyor.

Yuvarlak Hatlardan Uzak Duranlara!

Alyans Modelleri 2018 KareAlyans modelleri 2018 seçeneklerine göz attığımızda yuvarlak hatlı modellerin yanı sıra keskin ve kare hatları da göreceğiz. Bu alyans modelleri biraz daha farklı ve iddialı olmak isteyenleri tercihi olacağa benziyor.

Nasıl Alyans Almalıyım?

Alyans Modelleri 2018 Alyans Seçimi

Yeni evlenecek çiftelerin en çok sorduğu soru “nasıl alyans almalıyım?” sorusu. Alyans seçiminizi yaparken izlemeniz gereken adımlarve cevabını bulmanız gereken sorular işte şöyle:

  • Nasıl bir materyal istiyorsunuz? Alyans seçiminin püf noktalarından ilki yüzüğünüzün ana maddesini belirlemektir. Alyans modelleri 2018 çeşitlerinde de genellikle altın, gümüş, titanyum, çelik ve platin materyaller kullanılıyor. Materyal seçiminde göz önünde bulundurmanız gereken en önemli noktalardan biri cildinizin herhangi bir materyale alerjisi olup olmadığı.
  • Hangi renk alyans kullanmak istiyorsunuz? Alyans seçiminde cevabını bulmanız gereken bir diğer soru da renk sorusu. Alyanslarda temel olarak beyaz, sarı ve rose renk seçenekleri bulunuyor. Renk seçimini yaparken günün moda regine göre bir alyans seçimi yapmak yerine günlük olarak kullandığınız diğer takıları düşünmeli ve bunlar paralelinde bir renk tercihi yapmalısınız.
  • Size uygun alyans modeli hangisi? Materyal ve renk konusunda emin olduktan sonra sıra geliyor modele karar vermeye. Alyans modelleri 2018 kreasyonunundan yukarıda bahsetmiştik. Bunlar arasında tercih yapmak yine günlük yaşamınızdaki tarzınız ve temponuzla ilgili. Örneğin; taşlı alyans modellerini spor kıyafetlerle kullanmak biraz zorken sade bir alyansı her zaman rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Alyans Modelleri 2018 Nasıl Alyans Almalıyım

  • Alyans ölçünüzü biliyor musunuz? Alyans seçiminde en önemli aşamalardan biri alyans ölçünüzü bilmek ve buna uygun bir yüzük seçmek. Zira bu, rahat etmeniz açaısından oldukça mühim. Alyans seçerken hem parmağınızı sıkmayan hem de çok geniş olmayan bir model tercih etmeniz gerekir. Parmak ölçünüzü ezbere bilmiyorsanız yüzük ölçüsü hesaplama rehberlerine göz atabilirsiniz.
  • Çift alyansı mı istiyorsunuz? Günümüzde yıkılan bir klişe de çiftlerin alyanslarının birbirinin aynısı olması klişesidir. 2018 yılı itibariyle de birbirinden bağımsız çift alyanslarını sık sık göreceğiz. Peki sizin bu konudaki düşünceniz ne? Eğer sevdiğinizle bire bir aynı alyansı kullanmak istiyorsanız eşinizin de kullanabileceği modellere göz atmalısınız.
  • Alyans nereden alınır? Eğer yukarıdaki soruların yanıtını ve bulmuş be baştaki modellerden birine karar vermişseniz alyansınızı almaya hazırsınız demektir. Bunun için n11.com’u ziyaret edebilir ve beğendiğiniz modele bütçenize uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.
[ad_2]
Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

17 − three =